Lustrumfeest 23 april: 75 jaar Hendrik de Cock

Dit jaar vieren we een bijzonder lustrum: het is 75 jaar geleden dat onze studentenvereniging werd opgericht! Bij zo’n eerbiedwaardige leeftijd hoort een groot feest op een spectaculaire locatie. Als decor voor alle festiviteiten hebben we gekozen voor het idyllische Paterswoldsemeer. Wat kun je verwachten op zaterdag 23 april?

Borrelen en dineren in De Paalkoepel
We ontmoeten elkaar voor een gezellige borrel en een overheerlijk driegangendiner (vlees/vis/vega) in de intieme setting van restaurant de Paalkoepel. Vanuit deze unieke historische locatie hebben we het prachtige uitzicht over het Paterswoldsemeer helemaal voor onszelf.

Feesten in De Buitensociëteit
We zetten de festiviteiten voort in de naastgelegen monumentale zaal van de sfeervolle Buitensociëteit. Daarbij vergeten we onze eigen historie niet: naast een te gekke band zal ook onze eigen Hendrik Muziekcommissie voor de nodige dansbare nummers zorgen!

Blijf je slapen?
Natuurlijk wil je na zo’n avond niet meer helemaal terug naar huis. Daarom hebben we een aantal hotelkamers gereserveerd in Familiehotel Paterswolde. Zo kun je na het feest meteen je bed in rollen, en op zondagochtend tijdens de brunch rustig met iedereen napraten.

Kaarten kopen vanaf 11 februari
Op 11 februari gaat de kaartverkoop voor deze unieke feestdag van start. Via de Reünistenwebsite kun je eenvoudig regelen dat je bij het diner en/of het feest bent. Ook kun je daar meteen je hotelkamer reserveren.

Hoe zit het met corona?
Natuurlijk houden we ons aan alle regels en adviezen rondom het coronavirus. Wat dat in de praktijk betekent, weten we op dit moment nog niet. Maar we zijn optimistisch en gaan ervan uit dat ons feest gewoon doorgaat. Moeten we dingen aanpassen? Dan hoor je dat op tijd.

Hoe meer zielen…
Met opzet hebben we de invulling van de middag opengelaten. Dat geeft jou de gelegenheid om samen met je vrienden van toen iets te ondernemen. Een wandeling door Stad? Een bezoek aan het Forum? Groningen biedt genoeg! Daarna ga je met z’n allen door naar De Paalkoepel voor een stijlvolle borrel, een heerlijk diner en een weerzien met verenigingsgenoten.

Tot slot
Via deze website houden we je op de hoogte van de kaartverkoop en het programma van alle festiviteiten. Als jij nou je vrienden van destijds bij elkaar trommelt en plannen maakt voor de 23e, dan zorgen wij voor de rest. Hopelijk tot dan!

Met amicale groet, de Lustrumcommissie HdC 75

Janet Drenth
Martien Hamburg
Evert Kronemeijer
Daniël Tangerman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *