Lustrum 23 april 2022 – Programma

Dit jaar vieren we een bijzonder lustrum: het is 75 jaar geleden dat onze studentenvereniging werd opgericht! Bij zo’n eerbiedwaardige leeftijd hoort een groot feest op een spectaculaire locatie. Als decor voor alle festiviteiten hebben we gekozen voor het idyllische Paterswoldsemeer.

Update 02-03-2022: kaartverkoop gaat snel! het diner is uitverkocht en er zijn nog kaarten voor het feest
Feest
Wat een succes! Het is duidelijk dat we allemaal zin hebben in een mooi lustrumfeest! Er zijn inmiddels meer dan 110 kaarten verkocht voor het feest in de Buitensociëteit. Er zijn maximaal 150 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Diner
We hebben veel meer aanmeldingen voor het diner ontvangen dan we hadden verwacht. Om meer mensen een plaats te kunnen bieden hebben we de opzet van het diner gewijzigd van een “klassiek” diner naar een sfeervol “walking dinner”. Het goede nieuws is dat er nu ruimte is voor iedereen die zich tot nu toe voor het diner heeft aangemeld. Het slechte nieuws is dat we nu wel echt vol zitten. Je kunt je nog steeds aanmelden voor het diner, maar dan kom je op de reservelijst.

Hotelkamers
Ook hier zijn de aanmeldingen snel gegaan. Het Familiehotel Paterswolde heeft geen kamers meer, maar we hebben extra kamers kunnen regelen in het Hotel Groningen Plaza. Dit hotel ligt aan de andere kant van het Paterswoldsemeer, op een kilometer of 4 van de feestlocatie. Vervoer van en naar de feestlocatie verzorgen we voor beide hotels per klassieke GADO bus.

Tot 23 april!

Programma

  • 16.00 uur: ontvangst en borrelen in De Paalkoepel
  • 18.00 uur: dineren in De Paalkoepel
  • 20.30 uur tot laat: feesten in De Buitensociëteit
  • zondag 11.00: brunch in het Familiehotel

De Paalkoepel
We ontmoeten elkaar voor een gezellige borrel en een overheerlijk “walking dinner” in de intieme setting van restaurant de Paalkoepel. Vanuit deze unieke historische locatie hebben we het prachtige uitzicht over het Paterswoldsemeer helemaal voor onszelf.
Adres: Meerweg 225, Haren

De Buitensociëteit
We zetten de festiviteiten voort in de naastgelegen monumentale zaal van de sfeervolle Buitensociëteit. Daarbij vergeten we onze eigen historie niet: naast een te gekke band zal ook onze eigen Hendrik Muziekcommissie voor de nodige dansbare nummers zorgen!
Adres: Meerweg 227, Haren

Blijf je slapen?
Natuurlijk wil je na zo’n avond niet meer helemaal terug naar huis. Daarom hebben we een aantal hotelkamers gereserveerd in Familiehotel Paterswolde (vol) en Hotel Groningen Plaza. Zo kun je na het feest meteen je bed in rollen.
Familiehotel Paterswolde: Groningerweg 19, Paterswolde
Hotel Groningen Plaza: Laan Corpus den Hoorn 300, Groningen

Brunch
Om rustig met iedereen te kunnen napraten, organiseren we zondagochtend vanaf 11 uur een brunch in het Familiehotel. N.B. De brunch is ook voor niet-hotelgasten.
Adres: Groningerweg 19, Paterswolde

Dagprogramma
We hebben het dagprogramma bewust open gelaten. Daarmee willen we je aanmoedigen om zelf iets te organiseren in of rond Groningen voor bijvoorbeeld je oude schap of commissie. Of gewoon als Hendrik vriendengroep. Voor zo’n activiteit kun je van de Reünistenvereniging (onder voorwaarden) subsidie krijgen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

GADO-bus
De Paalkoepel en De Buitensociëteit liggen naast elkaar. Bij beide locaties is parkeergelegenheid. Het Familiehotel ligt op ongeveer 1 km afstand van de feestlocatie, het Plaza hotel op ongeveer 4 km. We hebben een originele GADO-bus beschikbaar om te pendelen tussen de feest- en overnachtingslocaties. En zit je zaterdagmiddag met je gezelschap ergens in of rondom Stad? Dan kan de GADO jullie ophalen en voor de deur van de Paalkoepel afleveren. Dat regel je met één telefoontje.

Wat kost dat?
Dankzij een royale bijdrage van de Reünistenvereniging kunnen we de prijs van een feestkaartje laag houden. Zo betaal je slechts € 20 voor het feest en ook € 20 voor het diner (inclusief borrel vooraf). Een hotelkamer kost € 109 (Familiehotel) of € 107 (Plaza hotel). Dat bedrag betaal je in het hotel.

Kaarten kopen
De kaartverkoop voor dit grote feest is inmiddels begonnen. Kom je ook?
Ja! Ik kom naar het lustrumfeest!