Lustrum: praktische info

Programma
Borrel – Paalkoepel
Dinergasten zijn vanaf 16:00 welkom voor de borrel.

Diner – Paalkoepel
Vanaf ongeveer 17:30 starten we met het serveren van een “walking dinner”.

Feest – Buitensociëiteit
Vanaf 20:30 barst het feest los in de Buitensociëiteit. Het feest duurt tot ongeveer 1 uur ’s nachts.

Brunch – Familiehotel Paterswolde
Zondagochtend vanaf 10:30 tot ongeveer 13:00.

Adressen
Familiehotel Paterswolde: Groningerweg 19 Paterswolde, www.familiehotelpaterswolde.nl
Restaurant De Paalkoepel: Meerweg 225 Paterswolde, www.depaalkoepel.nl
De Buitensociëteit: Meerweg 227 Paterswolde, www.buitensocieteitpaterswolde.nl

Hotelgasten
We hebben 25 kamers gereserveerd in het Familiehotel Paterswolde en de namen van de hotelgasten doorgegeven aan het hotel. Bij de receptie hoef je alleen je naam te noemen om een kamer te krijgen. De kamer reken je bij inchecken direct met het hotel af. Inchecken kan vanaf 15:00. Op zondagochtend kun je uitchecken tot 11:00.

Parkeren
Bij het hotel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook bij de Paalkoepel en de Buitensociëiteit zijn parkeerplaatsen, maar mogelijk niet voldoende voor iedereen. Even verderop langs de Meerweg, ter hoogte van de jachthaven “Zuidwesthoek”, zijn nog meer parkeerplaatsen. Alle parkeerplaatsen zijn gratis.

Openbaar vervoer – Qbuzz
Alle locaties zijn bereikbaar met Qbuzz lijn 9 die elk half uur rijdt vanaf Zernike via het hoofdstation naar Eelde – De Punt. Halte “Groningerweg 19” ligt recht tegenover het Familiehotel. Halte “Noordwijk” ligt aan het begin van de Meerweg, vanaf daar is het nog zo’n 600 meter lopen naar de Buitensociëiteit en 100 meter verder naar de Paalkoepel. Je hoeft echter geen meter teveel te lopen als je gebruik maakt van de:

GADO bus
Op zaterdag zal een speciaal voor ons afgehuurde klassieke GADO bus drie ritten maken vanaf het hoofdstation via het familiehotel naar de feestlocaties:
Vertrek vanaf het hoofdstation om 15:45, 17:15 en 20:15
Vertrek vanaf het Familiehotel Paterswolde om 16:00, 17:30 en 20:30
Aankomst Paalkoepel 16:05 en 17:35
Aankomst Buitensociëteit 20:35
De tijden zijn bij benadering. Daniël is chef transport, zijn mobiele nummer staat onderaan deze pagina.

Na afloop van het feest, rond 1 uur ’s nachts, brengt dezelfde bus je weer terug naar hotel of “Stad” (centrum/hoofdstation).

Dieetwensen
Er zal een gevarieerd menu geserveerd worden van in totaal 8 kleine(re) gerechtjes. Het menu bestaat uit zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Er is voor elk wat wils.
Voor wie dat vooraf heeft aangegeven is er een vegetarisch/veganistisch menu van eveneens 8 gangen. Deze gerechten zijn duidelijk als zodanig herkenbaar en zijn echt alleen bedoeld voor deze gasten. Zo zorgen we ervoor dat niemand tekort komt.

Brunch
Zondagochtend wordt een brunch georganiseerd in het hotel die zowel voor de hotelgasten als voor overige Reünisten bedoeld is. Als je je hiervoor hebt opgegeven ben je welkom vanaf 10:30. De brunch zal tot ongeveer 13:00 duren.

Dresscode
We hebben de term “gala” bewust vermeden omdat we graag willen dat, in de beste Hendrik traditie, iedereen zich welkom voelt. Of je nou in een spijkerbroek of in volledig avondtenue komt.
Dat gezegd hebbende is de Buitensociëteit een stijlvolle locatie, waar avondkleding beslist niet zou misstaan.
Kortom, feestelijke kleding wordt gewaardeerd maar draag vooral iets waar je je prettig in voelt.

Overige vragen
Stel ze via hendrikreunisten@gmail.com. Of bel of app 1 van de lustrumcommissieleden:
Janet Drenth
Martien Hamburg
Evert Kronemeijer
Daniel Tangerman